LA CATLLARÀS XIII EDICIÓ - 28 DE JUNY DE 2015


II CONCURS FOTOGRÀFIC INSTAGRAM BICI GRANDIA
DE LA CATLLARÀS 2015

Vols guanyar un lot de productes de La Catllaràs, una inscripció i o algun altre premi en material de Btt?. No t’ho pensis i participa al I Concurs Fotogràfic Instagram Bici Grandia de la Catllaràs 2015.


BASES DEL CONCURS


 1. Hi pot participar qualsevol persona, participant o no de la Catllaràs 2015, que faci una fotografia durant o relacionada amb la Catllaràs 2015 a través de l’aplicació Instagram.
 2. El participant al concurs haurà de ser l’autor de la fotografia, haurà d’estar registrat a Instagram i haurà de publicar la foto mitjançant el seu registre d’usuari. El perfil d’usuari, alhora, haurà de ser públic, és a dir, haurà de ser obert.
 3. Els participants al concurs podran enviar tantes imatges com vulguin però hauran de posar un títol diferent a cada fotografia. Cada fotografia s’haurà de penjar obligatòriament a l’etiqueta: #LaCatllaras, sense perjudici d’altres etiquetes que l’autor/a de la fotografia vulgui incloure.
 4. Pel sol fet de participar en aquest concurs, els autors de les fotografies autoritzen el seu ús a l’entitat Amics del Catllaràs, que podrà utilitzar-les GRATUITAMENT per a fins NO comercials vinculats a l’entitat. Tanmateix, els seus autors les podran fer servir, igualment, per a qualsevol altre ús, atès que queda clar que els Drets d’Imatge de les imatges realitzades seran sempre propietat de l’autor com a co-propietari, d’acord amb el que s’estableix en la normativa d’Instagram.
 5. La data límit de recepció de fotografies finalitza el dia 5 de juliol del 2015 a les 23:59 hores.
 6. El Jurat estarà format per 3 persones de l’Organització de La Catllaràs, 3 persones col•laboradores (controls, avituallaments...) i 2 participants de la present edició.
 7. El Jurat podrà no admetre fotografies que continguin imatges ofensives a les persones o siguin considerades obscenes, sexualment explícites, difamatòries o qualsevol altre contingut que consideri no adient. Tampoc admetrà imatges realitzades per membres del jurat o amb un parentiu de fins a tercer grau amb algun dels membres del jurat. Igualment, podrà també rebutjar imatges amb continguts discriminatoris per raó de sexe, raça, cultura, religió o qualsevol altre motiu que el jurat consideri adient.
 8. El Jurat donarà a conèixer el veredicte a partir del dia 6 de juliol, via Instagram amb la mateixa etiqueta #LaCatllaras i, no més tard del dia 15 de juliol, al web www.lacatllaras.com i/o al facebook @lacatllaras.
 9. Els Premis són:
  • 1r Premi: Lot de productes de La Catllaràs, més un lot de material Btt cedit per Bici Grandia (Berga), més una inscripció gratuïta a La Catllaràs 2016.
  • 2n Premi: Lot de productes de La Catllaràs, més una inscripció gratuïta a La Catllaràs 2016.
  • 3r Premi: Una inscripció gratuïta a La Catllaràs 2016.
 10. El Jurat lliurarà els premis en un termini abans del 31 de desembre del 2015.