Tens algun dubte?

info@lacatllaras.com

Agraïm el suport de totes aquelles persones que col·laboraren desinteressadament i que fan que La Catllaràs sigui tot un èxit!


           
L
a Catllaràs 2006

La Catllaràs 2006!

Diumenge dia 11 de juny es va celebrar a Sant Julià de Cerdanyola una nova edició de la popular pedalada La Catllaràs. Als volts de les 7 del matí arribaven els primers participants per a inscriure's i a les 8 ja n'eren 189 inscrits!. Després de les habituals recomanacions de prudència, de respecte al Medi Ambient bo i recordant que es tractava d'una pedalada NO competitiva i que gaudissin del la bellesa del territori, un potent petard va donar la sortida.

La marxa comptava amb l'opció de 3 recorreguts de 15, 29 i 40 km., però amb uns desnivells acumulats de més de 1600 metres, en la ruta llarga.

Des del Polisportiu el traçat els conduïa fins a Fontanals –tot passant pel Coll de les Bassotes- on un bon avituallament refeia les forces dels participants. La ruta curta, portava al Planàs, però la mitjana i llarga s'enfilaven encara més –fins als 1700 metres de la Collada de Sant Miquel, al Roc de la Clusa- per tombar la mitjana cap al característic Roc del Catllaràs, mentre que la llarga seguia cap a bellísssims prats de Cabanelles, les suaus ondulacions del Coll de la Plana, la magnífica casa de Rossinyol i, finalment, Sant Romà de la Clusa. Allà, un complert avituallament els donava ànims per remuntar la dura pujada fins al Roc del Catllaràs passant per Pla de l'Orri.

Des del Roc del Catllaràs baixaven –per fi podrien “descansar”- pel dret Coll de la Seba, els característics prats del Camp de l'Ermità, la singular casa de Vallfogona i fins a Falgars, on hi havia el tercer avituallament.

La pista que puja per darrera la font de Falgars els duia fins al Planàs –una preciosa, ombrívola i suau pujada entre boscos de pins, prats i fagedes- des d'on comença la pista que va cap a la Quadra i els duria cap al Collet de Sobirana.

Finalment, des del Collet de Sobirana, feien la volta a la muntanya del Banyador –un suau recorregut però que a més d'un se li va fer etern- per tornar de nou cap a Polisportiu. Allà, hi havia les instal·lacions de la piscina municipal a disposició dels participants i alguns varen aprofitar per banyar-se, –tot i ser encara a finals de la primavera-. A més d'una gran botifarra esperava als participants diferents trofeus i una magnífica samarreta impresa per a l'ocasió.

Els participants varen destacar, per damunt de tot la bellesa de l'entorn així com la “relativa” duresa –cadascú tria el seu recorregut en funció de les seves possibilitats- de la geografia del Massís del Catllaràs. També, en la corresponent “enquesta de satisfacció” de l'arribada, els participants han destacat la bona feina dels controls i la diversitat dels avituallaments.
Com a punts “en contra”, l'escassetat de “corriols” i trialeres que hi havia en el recorregut.

Des de l'Organització, es vol fer constar que malgrat ser una de les edicions amb menys participants –dues pedalades força properes al mateix dia fan estralls a qualsevol- ha estat l'any on la tasca dels controls, el personal d'avituallament, marcatge i posterior retirada de cintes, neteja, tec..., ha funcionat millor. No només durant la pedalada, sinó en posteriors “Fòrums” i mails rebuts arreu han destacat la bona feina dels voluntaris que ha estat excel·lent.

Moltes gràcies a tothom...., i fins la Catllaràs 2007.

Gepi.
Amics del Catllaràs.

Imatges cedides per