LA CATLLARÀS NOVA EDICIÓ 2012 - fem 10 ANYS!


La Catllaràs 2012 - 10 anys!!

Ja la tenim a punt!!!


Salutacions des de l’entitat Amics del Catllaràs!


Ja la tenim aquí, la nova edició (la 10!!) de La Catllaràs, que es durà a terme el proper 1 de juliol del 2012 a Sant Julià de Cerdanyola.


I com que La Catllaràs fa 10 anys estem preparant un seguit de novetats que poc a poc, a mida que les anem concretant, anirem penjant aquí al web.


La primera, que ja podem anunciar, és un nou recorregut, que es dirà MegaCatllaràs. És a dir, a més de les rutes curta, mitjana i llarga, hi haurà la Mega, que, com podeu suposar, serà... molt més dura. Per a que us feu una idea, uns 60 km i... 2.220 metres de desnivell acumulat!!. O sigui, que només pels que estigueu més ben preparats... només per a autèntics “cracks”.


Per a la resta de mortals, seguirem oferint els 3 habituals recorreguts: La ruta llarga, de 46,14 Km. i 1.722 m. de desnivell acumulat, per als habituals del Btt més en forma... El mitjà, de gairebé 25 Km. i 866 m. de desnivell acumulat per a practicants potser no tant exigents. I el més curt, de només 13 km i uns 400 m. de desnivell acumulat, adient per a famílies amb ganes de passar un dia divertit, bo i gaudint de la natura i de la muntanya...


Per cert, com ja vam començar a fer en la primera edició –i en això hem estat dels pioners– totes les “trialeres” i corriols són opcionals. I com que la ruta ha estat mesurada seguint sempre per la pista, si es fan les dreceres el quilometratge final es pot reduir considerablement.


Els quatre recorreguts són com sempre NO competitius (no donem trofeus). I surten, com és habitual, tots junts... Passat el primer avituallament, hi ha el primer trencant que separa la ruta curta per una banda i les altres per l’altre. Posteriorment, les altres rutes, a mida que passen els quilòmetres, es van separant paulatinament... fins a les portes de Sant Jaume de Frontanyà, on hi arriba només la Mega!!!


Com ja sabeu, paisatges de postal, com sempre... Pels que no hagueu vingut mai, aprofiteu no només per a mirar-vos les fotos de la nostra web, sinó també de diversos fòrums i blogs. Tenim la sort de gaudir d’una zona privilegiada tot i que no podem oblidar que és un PEIN i que cal anar amb compte en aquest aspecte... Com sempre, passareu per fagedes, prats d’alta muntanya, boscos de pi negre, rouredes... Ja gairebé tenim totes les rutes enllestides i, la veritat, com ens passa sempre, només ens queda triar els darrers quilòmetres d’arribada al poble, si més corriols o més aviat pista...


Però si hi ha quelcom en que destaqui La Catllaràs es pels seus paisatges… (i els avituallaments!). Dels paisatges, bé només cal veure les fotos dels molts fòrums i blogs (o també a la web www.lacatllaras.com) d’alguna edició anterior ja dóna fe de la bellesa de l’entorn. No podem oblidar que una gran part del recorregut circula por una zona declarada PEIN (Parc Especial Interès Natural). La bellesa del paisatge compensa amb escreix la duresa de La Catllaràs.Com que la Mega és dura de debò, tindrà 6 avituallaments (més la botifarrada en arribar, es clar!). La Llarga en tindrà 4 de segurs... però estem treballant per a ubicar-ne un altre perquè aquest any també la Llarga és més “exigent” que l’any passat. O sigui que, si tot va bé, gairebé segur que en tindrà 5. I més, tenint en compte que algú l’any passat ja es va quedar “just” amb 4...


N’hi haurà 2 en la ruta mitjana i 1 en la curta. I sempre, a més, amb l’habitual “botifarrada” a l’arribada.


Els avituallaments son a base de fruita variada, pastes, fruits secs, begudes isotòniques, etc.


Com ja varem fer l’any passat, seguim amb la rebaixa dràstica de preus... però NO regalem el mallot. De fet, molta get ens ha estat comentant que estan una mica farts de tants mallots, que ja no saben que fer-ne... Així doncs, ho hem descomptat del preu.


L’any passat no vam regalar res... (el paravents els veníem molt econòmics) però aquest any NOVETAT!!! regalarem un “buf” per a tots els participants. Un buf commemoratiu, amb els logos de la salamandra de La Catllaràs de regal per a tothom!!!


Així doncs, el proper 1 de juliol us esperem a la 10 edició de La Catllaràs (a Sant Julià de Cerdanyola). Ja podeu fer les inscripcions a la Web de La Catllaràs.


Les inscripcions de darrera hora i el lliurament de dorsals a partir de les 07:00. I la sortida, com sempre, a les 08:30!!!


Més informació a: www.lacatllaras.com, contactant amb l’organització “Amics del Catllaràs”: info@lacatllaras.com o al facebook “La Catllaràs 2011


I no en dubteu; seguirem informant!


 

 

 

 

Ruta Curta: 13,0 km. 400 m de desnivell acumulat

 

 

Ruta Mitjana: 25,0 km. 866 m. de denivell acumlat

 

;

 

Ruta Llarga: 46,14 km. i 1.722 m. de desnivell acumulat

 

;

 

<

Ruta Mega: 60,0 km. i 2.220 m. de desnivell acumulat

 

;