LA CATLLARÀS XII EDICIÓ - 29 DE JUNY DE 2014


La Catllaràs 2014 - XII EDICIÓ

Ja tenim a punt La Catllaràs 2014!


Apunteu-vos la data: 29 de juny de 2014, i com sempre, a Sant Julià de Cerdanyola.Des del 2003, que varem iniciar amb la primera edició de La Catllaràs, poc a poc la pedalada s’ha anat donant a conèixer tant per l’extraordinària bellesa dels seus paisatge com per la varietat dels seus recorreguts, sovint força exigents.


Per aquesta –ja la dotzena edició! – creiem que aconseguit un dels recorreguts més autènticament La Catllaràs de tots: és a dir, entre magnífics paisatges d’ombrívoles fagedes, espessos boscos de pi negre i extenses pastures, un seguit de pistes, camins i senders de tota mena configuren una ruta de poc més de 40 km tant durs com extraordinaris. Essent La Catllaràs una pedalada NO COMPETITIVA aprofiteu per a gaudir de l’entorn, per gaudir de l’essència de La Catllaràs.


Ja tenim preparats els 3 nous recorreguts, a més de la Catllaràs Kid’s.


La ruta llarga de 40,69 km i 1.485 m , per gaudir la màxima expressió de La Catllaràs, és una mica més curta que l’any passat, però en absolut menys exigent. El desnivell és de gairebé un quilòmetre i mig d’alçada i això es nota!. La ruta mitjana és de gairebé 25 km i 910 metres de desnivell per un recorregut que s’enfila igualment fins al Roc del Catllaràs. La ruta curta, de només 15,59 km i 481 metres de desnivell acumulat, força més apte per a tothom, però que ja dóna un tastet del que és La Catllaràs.


I encara queda La Catllaràs Kids , per als pares o mares que volen venir amb els seus nens (de 6 a 13 anys) i que tan bon resultat ja va donar l’any passat: una ruta guiada per monitors, pensada per a fer amb nens, que es durà a terme a les 09:30, un cop hagi sortit tothom a fer La Catllaràs. Serà una ruta fàcil, amb un preu d'inscripció de 7 € -tant pels nens com pels pares que vulguin també venir- guiada i senyalitzada, de 4,83 a 7,02 km (en funció de com responguin els nens) i entre 105 i 178 metres de desnivell acumulat en total. La inscripció s’haurà de fer allà mateix (penseu que l’hauran de signar els pares/mares autoritzant-ho) i dóna dret, a més de la ruta guiada per monitors, a l’esmorzar de botifarrada, l’assegurança, l’accés a la piscina municipal, dutxes...


Els que ja heu estat venint en altres edicions ja sabeu que les trialeres i corriols són gairebé sempre opcionals, que hi ha diversos avituallaments durant el recorregut i una gran botifarrada amb pa amb tomàquet al final, que amb la inscripció també hi ha l’accés a la piscina municipal (pels que no tenen pressa i volen refrescar-se després del dur esforç... empoteu-vos el banyador!), que hi ha servei de dutxes, cobertura sanitària en 4 x 4, massatgistes, mànega per rentar bicis,... I pels que no hagueu vingut mai, us recomano que mireu per Internet: webs, fòrums, blogs, fotos i fins i tot vídeos... i sabreu per endavant el què és la festa, el què és la gran pedalada, que és el Gran Dia de La Catllaràs!


Aquest any repetirem a més dels tradicionals trofeus (als i les esportistes més joves i més grans de La Catllaràs) un munt de regals que tant d’èxit van tenir l’any passat. Ja ho estem preparant...


Per cert, si voleu estar informats de les últimes novetats de la pedalada ara ja ens podeu trobar a la xarxa social del Facebook, i també via internet (info@lacatllaras.com) i twiter (@lacatllaras)


Agafeu forces, poseu a punt les bicis... i ens veiem el diumenge 29 de juny. La sortida a les 08:30, però (NOVETAT) enguany no serà des del Poliesportiu, sinó des de la plaça nova, a l’entrada del poble.


Ja estan obertes les inscripcions. Aprofiteu-vos del descompte si les feu per endavant via web!


Amics del Catllaràs.


LA CATLLARÀS ÉS POSSIBLE GRÀCIES A...

  • patrocinadors-1
  • patrocinadors-2
  • patrocinadors-3
  • patrocinadors-4
  • patrocinadors-5
  • patrocinadors-6


 

 

 

 

Catllaràs Kids: 4,83 km. i 105 m. de desnivell acumulat

 

;

Ruta Curta: 15,59 km. 481 m de desnivell acumulat

 

 

Ruta Mitjana: 24,52 km. 910 m. de denivell acumlat

 

;

 

Ruta Llarga: 40,69 km. i 1.485 m. de desnivell acumulat

 

;