LA CATLLARÀS XIII EDICIÓ - 28 DE JUNY DE 2015


La Catllaràs 2015 - XIII EDICIÓ

Ja tenim a punt La Catllaràs 2015!


Apunteu-vos-ho a l'agenda: 28 de juny de 2015, a Sant Julià de Cerdanyola.Motivats com en la primera edició al 2003 ja hem estat buscant nous camins, nous reptes. Hem de reconèixer que ens sentim molt satisfets de la vostra presència que, any rere any, doneu nom a La Catllaràs. Sabem de l’exigència del territori, de la duresa dels seus recorreguts, de la condicions meteorològiques que, com l’any passat, sovint obliguen a donar-ho tot encara més. I tot i així, gràcies a vosaltres, La Catllaràs va guanyant nom. L’extraordinària bellesa del paisatge, els meravellosos entorns, els camins entre espesses fagedes... és la recompensa. Al capdavall, el nostre lema és “paisatge, duresa, recompensa”.


Per aquesta XIII edició! s’ha preparat per la ruta llarga un nou bon tram que mai no s’ha fet que ens conduirà a les rodalies de La Pobla de Lillet. Un tram molt llarg que, estem convençuts, us farà gaudir de l’autèntic Btt.


La ruta llarga de 45,54 km i 1.758 m, per gaudir la màxima expressió de La Catllaràs, amb aquest nou tram esdevé encara més exigent. Però no en dubteu, que en gaudireu de debò!. La ruta mitjana és de gairebé 31,90 km i 1.154 metres de desnivell per un recorregut que s’enfila igualment fins al Roc del Catllaràs. La ruta curta, de només 13,41 km i 410 metres de desnivell acumulat, força més apte per a tothom, però que ja dóna un tastet del que és La Catllaràs.


I encara queda La Catllaràs Kids, per als pares o mares que volen venir amb els seus nens (de 7 a 13 anys) i que tan bon resultat ja va donar l’any passat: una ruta guiada per monitors, pensada per a fer amb nens, que es durà a terme a les 09:30, un cop hagi sortit tothom a fer La Catllaràs. Serà una ruta fàcil, amb un preu d'inscripció de 7 € -tant pels nens com pels pares que vulguin també venir- guiada i senyalitzada, de 4,83 a 7,02 km (en funció de com responguin els nens) i entre 105 i 178 metres de desnivell acumulat en total. La inscripció s’haurà de fer allà mateix (penseu que l’hauran de signar els pares/mares autoritzant-ho) i dóna dret, a més de la ruta guiada per monitors, a l’esmorzar de botifarrada, l’assegurança, l’accés a la piscina municipal, dutxes...


Els que ja heu estat venint en altres edicions ja sabeu que La Catllaràs és una pedalada NO COMPETITIVA, que els senders i corriols són gairebé sempre opcionals, que hi ha diversos avituallaments durant el recorregut i una gran botifarrada amb pa amb tomàquet al final, que amb la inscripció també hi ha l’accés a la piscina municipal (pels que no tenen pressa i volen refrescar-se després del dur esforç... emporteu-vos el banyador!), que hi ha servei de dutxes, cobertura sanitària en 4 x 4, massatgistes, mànega per rentar bicis,... I pels que no hagueu vingut mai, us recomano que mireu per Internet: webs, fòrums, blogs, fotos i fins i tot vídeos... i sabreu per endavant el què és la festa, el què és la gran pedalada, que és el Gran Dia de La Catllaràs!


Aquest any repetirem a més dels tradicionals trofeus (als i les esportistes més joves i més grans de La Catllaràs) un munt de regals que tant d’èxit van tenir l’any passat. Ja ho estem preparant...


Per cert, si voleu estar informats de les últimes novetats de la pedalada ara ja ens podeu trobar a la xarxa social del Facebook, i també via internet (info@lacatllaras.com) i twitter (@lacatllaras). I per descomptat, el concurs INSTAGRAM.


Agafeu forces, poseu a punt les bicis... i ens veiem el diumenge 28 de juny. La sortida a les 08:30, des de la plaça nova, a l’entrada del poble.


A partir del 1 de maig, s’obren les inscripcions. Aprofiteu-vos del descompte si les feu per endavant via web!


Amics del Catllaràs.


LA CATLLARÀS ÉS POSSIBLE GRÀCIES A...

  • patrocinadors-1
  • patrocinadors-2
  • patrocinadors-3
  • patrocinadors-4
  • patrocinadors-5
  • patrocinadors-6

Vídeo Edició 2015


Ruta Curta: 13,41 km i 410 m de desnivell acumulat

 

 

Ruta Mitjana: 31,90 km i 1.154 m de denivell acumlat

 

;

 

Ruta Llarga: 45,54 km i 1.758 m de desnivell acumulat

 

;

 

Vídeo Edició 2010