LA CATLLARÀS XIV EDICIÓ - 26 DE JUNY DE 2016


La Catllaràs 2016 - XIV EDICIÓ

Ja tenim a punt La Catllaràs 2016!


Apunteu-vos-ho a l'agenda: 26 de juny de 2016, a Sant Julià de Cerdanyola.Ens sentim molt satisfets de la vostra presència que, any rere any, doneu nom a La Catllaràs. Sabem de l’exigència del territori, de la duresa dels seus recorreguts. I tot i així, gràcies a vosaltres, La Catllaràs va guanyant nom. L’extraordinària bellesa del paisatge, els meravellosos entorns, els camins entre espesses fagedes... és la recompensa. Al capdavall, el nostre lema és “paisatge, duresa, recompensa”.Per aquesta XIV edició! Tenim moltes novetats, nous trams, nous corriols i xips per tothom, així podreu saber de forma ràpida i concisa quin temps heu fet i com heu quedat.

La ruta llarga de 44,89 km i 1.742 m, per gaudir la màxima expressió de La Catllaràs, amb aquest nou tram esdevé encara més exigent. Però no en dubteu, que en gaudireu de debò!. La ruta mitjana és de gairebé 31,09 km i 1.202 metres de desnivell per un recorregut que s’enfila igualment fins al Roc del Catllaràs. La ruta curta, de només 14,82 km i 519 metres de desnivell acumulat, força més apte per a tothom, però que ja dóna un tastet del que és La Catllaràs.Aquest any us informem també de l’índex IBP perquè tingueu una orientació de la duresa de la ruta en funció de la vostra preparació. La ruta llarga té un IBP del 146, la ruta mitjana del 96 i la ruta curta del 36. (veure taula annexe)IBP Index referènciaIBP CurtaIBP MitjanaIBP Llarga

I encara queda La Catllaràs Kids, per als pares o mares que volen venir amb els seus nens (de 7 a 13 anys) i que tan bon resultat ja va donar l’any passat: una ruta guiada per monitors, pensada per a fer amb nens, que es durà a terme a les 09:30, un cop hagi sortit tothom a fer La Catllaràs. Serà una ruta fàcil, amb un preu d'inscripció de 7 € -tant pels nens com pels pares que vulguin també venir- guiada i senyalitzada, de 4,83 a 7,02 km (en funció de com responguin els nens) i entre 105 i 178 metres de desnivell acumulat en total. La inscripció es podrà fer de forma on-line o presencialment (de totes maneres l’hauran de signar els pares/mares autoritzant la participació) i dóna dret, a més de la ruta guiada per monitors, a l’esmorzar de botifarrada, l’assegurança, l’accés a la piscina municipal, dutxes...Els que heu vingut en altres edicions ja sabeu que La Catllaràs és una pedalada que transcorre per senders i corriols que gairebé sempre són opcionals, que hi ha diversos avituallaments durant el recorregut i una gran botifarrada amb pa amb tomàquet al final, que amb la inscripció també hi ha l’accés a la piscina municipal (pels que no tenen pressa i volen refrescar-se després del dur esforç... emporteu-vos el banyador!), també hi ha servei de dutxes, cobertura sanitària en 4 x 4, massatgistes, mànega per rentar bicis,... I pels que no hagueu vingut mai, us recomanem que mireu per Internet: webs, fòrums, blogs, fotos i fins i tot vídeos... i sabreu per endavant el què és la festa, el què és la gran pedalada, que és el gran dia de La Catllaràs!Aquest any repetirem a més dels tradicionals trofeus (als i les esportistes més joves i més grans de La Catllaràs) un munt de regals que tant d’èxit van tenir l’any passat. Ja ho estem preparant...Per cert, si voleu estar informats de les últimes novetats de la pedalada ara ja ens podeu trobar a la xarxa social del Facebk, a Twtter (@lacatllaras) i Instagram.Agafeu forces, poseu a punt les bicis... i ens veiem el diumenge 26 de juny. La sortida a les 08:30, des de l’Ajuntament.A partir del 1 de maig, s’obren les inscripcions. Aprofiteu-vos del descompte si les feu per endavant via web!Amics del Catllaràs.


LA CATLLARÀS ÉS POSSIBLE GRÀCIES A...

  • patrocinadors-1
  • patrocinadors-2
  • patrocinadors-3
  • patrocinadors-4
  • patrocinadors-5
  • patrocinadors-6


RECORREGUTS 2016


Ruta Curta: 14,82 km i 519 m de desnivell acumulat

 

 

Ruta Mitjana: 31,09 km i 1.202 m de denivell acumlat

 

;

 

Ruta Llarga: 44,89 km i 1.742 m de desnivell acumulat

 

;