LA CATLLARÀS
PROPERA EDICIÓ XVI - 21 D'OCTUBRE 2018


La Catllaràs 2017 - XV EDICIÓ

CLASIFICACIÓ GENERAL LA CATLLARÀS 2017


Clasificació Ruta Curta Clasificació Ruta Mitjana Clasificació Ruta LlargaJa tenim a punt La Catllaràs 2017!


Apunteu-vos-ho a l'agenda: 25 de juny de 2017, a Sant Julià de Cerdanyola.I ja són 15 anys ininterromputs de La Catllaràs! Per aquesta raó mantindrem les novetats de les últimes edicions amb nous trams, nous corriols, control de temps a través de xips. A més, per celebrar aquests 15 anys sortejarem entre tots els participants una fantàstica Càmara GoPro, perquè puguis immortalitzar les teves sortides amb BTT.


La Catllaràs consta de tres recorreguts, la ruta llarga de 42 km i 1.800 m, per gaudir la màxima expressió de La Catllaràs, amb un nou tram esdevé encara més exigent. Però no en dubteu, que en gaudireu de debò!.


La ruta mitjana és de 32 km i 1.200 m de desnivell per un recorregut que s’enfila igualment fins al Roc del Catllaràs. La ruta curta, de només 15 km i 400 m de desnivell, força més apte per a tothom, però que ja dóna un tastet del que és La Catllaràs.


Un any més us informem també de l’índex IBP perquè tingueu una orientació de la duresa de la ruta en funció de la vostra preparació física. La ruta llarga té un IBP del 177, la ruta mitjana del 121 i la ruta curta del 43. (veure taula annexa)IBP Index referènciaIBP CurtaIBP MitjanaIBP Llarga

I encara queda La Catllaràs Kids, per als pares o mares que volen venir amb els seus nens (de 7 a 13 anys) i que tan bon resultat ja va donar l’any passat: una ruta guiada per monitors, pensada per a fer amb nens, que es durà a terme a les 09:30, un cop hagi sortit tothom a fer La Catllaràs. Serà una ruta fàcil, amb un preu d'inscripció de 7 € -tant pels nens com pels pares que vulguin també venir- guiada i senyalitzada, de 4,83 a 7,02 km (en funció de com responguin els nens) i entre 105 i 178 metres de desnivell acumulat en total. La inscripció es podrà fer de forma on-line o presencialment (de totes maneres l’hauran de signar els pares/mares autoritzant la participació) i dóna dret, a més de la ruta guiada per monitors, a l’esmorzar de botifarrada, l’assegurança, l’accés a la piscina municipal, dutxes...Els que heu vingut en altres edicions ja sabeu que La Catllaràs és una pedalada que transcorre per senders i corriols que gairebé sempre són opcionals, que hi ha diversos avituallaments durant el recorregut i una gran botifarrada amb pa amb tomàquet al final, que amb la inscripció també hi ha l’accés a la piscina municipal (pels que no tenen pressa i volen refrescar-se després del dur esforç... emporteu-vos el banyador!), també hi ha servei de dutxes, cobertura sanitària en 4 x 4, massatgistes, mànega per rentar bicis,... I pels que no hagueu vingut mai, us recomanem que mireu per Internet: webs, fòrums, blogs, fotos i fins i tot vídeos... i sabreu per endavant el què és la festa, el què és la gran pedalada, que és el gran dia de La Catllaràs!Aquest any repetirem a més dels tradicionals trofeus (als i les esportistes més joves i més grans de La Catllaràs) un munt de regals que tant d’èxit van tenir l’any passat. Ja ho estem preparant...Per cert, si voleu estar informats de les últimes novetats de la pedalada ara ja ens podeu trobar a la xarxa social del Facebk, a Twtter (@lacatllaras) i Instagram.Agafeu forces, poseu a punt les bicis... i ens veiem el diumenge 26 de juny. La sortida a les 08:30, des de l’Ajuntament.A partir del 1 de maig, s’obren les inscripcions. Aprofiteu-vos del descompte si les feu per endavant via web!Amics del Catllaràs.


LA CATLLARÀS ÉS POSSIBLE GRÀCIES A...

  • patrocinadors-1
  • patrocinadors-2
  • patrocinadors-3
  • patrocinadors-4
  • patrocinadors-5
  • patrocinadors-6
  • patrocinadors-7
  • patrocinadors-8


RECORREGUTS 2017


Ruta Llarga: 42 km i 1.800 m de desnivell positiu

 

 

Ruta Mitjana: 30 km i 1.200 m de desnivell positiu

 

 

Ruta Curta: 15 km i 400 m de desnivell positiu